Akupunktøren

DIN KROP

ER KLOGERE

END DU TROR

Akupunktøren

 

 

Fra Statsautoriseret Ergoterapeut til RAB. Registreret Master Akupunktør.

 

 

Livet er en rejse og de første skridt er lige så vigtige som de sidste.

 

Min faglige baggrund startede med uddannelsen til ergoterapeut 1999, dengang det stadig var en statsautoriseret uddannelse. Det et fantastisk fag med fokus på menneskets aktive og meningsfulde liv, uanset skade, handicap og begrænsninger.

Den ergoterapeutiske viden og erfaring følger mig dagligt i klinikken, da jeg har haft en stor del at mit virke på genoptræningsområdet - både i kommunalt og sygehus regi, særligt indenfor det ortopædkirurgiske og neurologiske område samt indenfor hverdagsrehabilitering.

 

Jeg har set mange mennesker kæmpe sig ud af sengen lige efter en operation, kæmpe med at genvinde førligheden og genoprette hjernens mentale processer. Ofte har jeg haft samtaler med patienter og pårørende omkring hverdagslivet og forventningerne til fremtiden efter en livsændrende sygdom eller skade.

 

I foråret 2015 oplevede jeg selv hvad auriculoterapi og traditionel akupunktur kan gøre ved en frossen skulder - jeg var mildest talt målløs! Jeg har før brugt akupunktur ved bihulebetændelse og smerter i nakken, men denne kombination gjorde noget helt andet. Og dette blev startskuddet på min rejse ind i akupunkturens verden. Siden har jeg uddannet mig indenfor de grene af akupunkturens verden som jeg finder spændende og med Master Akupunktør uddannelsen på Akupunktur Universitetet blev jeg fra jan. 2018 RAB registreret.

 

Klassisk Kinesisk Akupunktur og Moderne Akupunktur er mit grundlag for behandling i klinikken, derudover anvender jeg særligt posturologi, auriculoterapi og auriculomedicin. .

Men rejsen er langt fra slut. Akupunktur er et livsstudie og jeg brænder for at fordybe og videreuddanne mig så jeg kan hjælpe de klienter der kommer i klinikken.

 

Jeg glæder mig til at se dig.

 

De bedste hilsner fra

Joan Skjold, D. Ac

RAB. Master Akupunktør

Følg med på Facebook og Instagram

Like facebooksiden og vær med i lodtrækningerne om gratis behandling

  • Klassisk Kinesisk Akupunktur (TCM)
  • Moderne Akupunktur (BMA)
  • Auriculo terapi og -medicin
  • Posturologi
  • Occilations Akupunktur
  • Stressrådgivning
  • Kinesisk Øreakupunktur.

Skjold Akupunktur,

Lærkevej 30 - Hou

8300 Odder, DK

Ring / SMS:

3020 1413