Behandlinger

DIN KROP

ER KLOGERE

END DU TROR

Behandlinger i klinikken

KLINIKKEN ER INDRETTET I HYGGELIGE PRIVATE OMGIVELSER I HAVNEBYEN HOU - TÆT PÅ VAND, STRAND OG SKOV. GIV DIG SELV MULIGHEDEN FOR AT NYDE NATUREN FØR ELLER EFTER BEHANDLINGEN.

Alle behandlinger tilrettelægges individuelt hver gang.

Kroppen arbejder konstant på at hele og opbygge din krop - særligt når du sover, derfor ændrer kroppens ubalancer i takt med behandlingerne. Du kan forestille dig at det er ligesom at skrælle lag af et løg, gradvist går behandlingerne dybere og tager fat i årsagen til ubalancerne. Og det er lige præcis det akupunktur er fantastisk til...

Årsagsbehandling uden bivirkninger!

 

Behandlingerne foregår i mit hjem, i rolige og hyggelige omgivelser. Det giver en skøn pause for stress & jag og hverdagens tempo.

Der er sat god tid af til hver behandling, så der er tid til analyse af krop og symptomer, evealuering siden sidst samt tid til spørgsmål og rådgivning. Behandlingerne varer mellem 30-60 min, alt efter hvilken behandling du vælger ved booking.

 

 

Akupunktur har ingen aldersbegrænsning - både børn, voksne og ældre kan have glæde af akupunkturbehandling. Ofte reagerer børn hurtigere på behandlingerne, da deres nervesystem er ungt og kroppens naturlige helingsproces dermed går hurtigere.

Skjold Akupunktur,

Lærkevej 30 - Hou

8300 Odder, DK

Ring / SMS:

3020 1413