Behandlinger

Behandlinger hos Skjold Akupunktur


Klinikken tilbyder behandlinger med veldokumenterede og anerkendte akupunkturmetoder som klassisk kinesisk akupunktur, Master Tung Acupuncture, WHO´s Scalp Acupuncture, laser terapi, den avancerede franske øreakupunktur (Auriculoterapi og medicin) og posturologi.

Ofte kombinerer jeg flere metoder i behandlingerne for at opnå bedre resultatater.


Akupunktur er velegnet til mange forskellige fysiske smerter og psykiske ubalancer. De typiske problemer der behandles i klinikken er

 • Smerter og spændinger i nakke og ryg

 • ​Smerter og spændinger i skuldre, arme, hænder, ben og fødder

 • ​Smerter og spændinger i kæber og ansigt

 • Gener af overgangsalder og manglende søvn
 • Gener af allergi og overreaktioner på myggestik 
 • Piskesmæld og eftervirkninger af hjernerystelse

 • ​Stress, depression, indre uro og eksamensangst

 • ​Mave-tarmproblemer, fordøjelsesproblemer

 • ​Smerter i underliv, menstruationsproblemer​ og fertilitetsproblemer

 • Styrkelse af immunforsvaret
 • Gener af stramt, rødt og følsomt arvæv efter operationer
 • Gener efter kemoterapi eller anden kraftig længerevarende medicinsk behandlinSmerter har en stor påvirkning på din psykiske balance, din søvn og din selvopfattelse. Både akutte og kroniske smerter påvirker livskvaliteten, fordi du ikke kan gøre det du plejer at kunne - og det er uanset om du er ekstremløber, havemand, familiens store kok eller lokalforeningens frivillige hjælper. Oplevelsen af at smerterne forhindrer dig i at udføre de daglige gøremål og de aktiviteter, der giver dig mening og livskvalitet, tærer på din psykiske balance og dit overskud.


Men husk på! Smerter er vigtige signaler i vores krop. De er vores "røde advarselslampe" der lyser, blinker og larmer når noget er galt i kroppen. Så selv om dine smerter virker som din fjende, er de faktisk lige så meget din ven. Det vigtige er, at du lytter til din krop, tager hånd om de signaler den sender dig og ikke bare lader stå til. 


Hvis du kørte en tur i din bil og den manglede benzin, ville du så køre videre?

Hvis den indikerede manglende kølervæske, ville du så gøre noget ved det?

Du kan sammenligne din krop med en bil eller en maskine

Den skal plejes med mad, væske, pauser, søvn, motion og akupunktur - Så kører din krop længere på literen.


Læs mere om hvad klienterne siger om Skjold Akupunktur her

Læs mere om de forskellige behandlinger her 


Du er altid velkommen til at kontakte klinikken på tlf. 30201413 eller på mail info@skjoldakupunktur.dk, hvis du har brug for en snak inden du booker en tid eller har brug for at høre om akupunktur kan hjælpe dig.Smertefrihed er en mulighed - også efter mange år med kroniske smerter.


WHO - Verdens Sundheds Organisation

  Verdens Sundheds Organisation WHO, har på baggrund af videnskabelige undersøgelser ludarbejdet en rapport over de lidelser, hvor akupunktur beviser sin effekt på. Rapporten tæller 90 forskellige lidelser - For eksempel alle former for smerter, gigt, nervesforstyrrelser, migræne, tennisalbue, mave-tarmlidelser, hormonelle forstyrrelser, bihule og pandehule betændelser.

  Forskningsrapporten konkluderer endvidere, at sygdomme der ikke er nævnt i rapporten, meget vel kan behandles effektivt med akupunktur. Læs hele rapporten her.


  Til behandlng af kroniske smerter betegner WHO akupunktur til, at være lige så effektiv som morfin. 


  Skjold Akupunktur

  naturlig hjælp til bedre livskvalitet og mere livsglæde