Akupunktur

Hvad kan akupunktur gøre for dig?

Akupunktur er ikke en mirakelkur, men det kan føles sådan når smerterne eller stressen slipper og du lander i dig selv igen. 

Klinikken tilbyder behandlinger med veldokumenterede og anerkendte akupunkturmetoder som klassisk kinesisk akupunktur, Master Tung Acupuncture, Who´s Scalp Acupuncture, laserterapi, den avancerede franske øreakupunktur (Auriculoterapi) og posturologi.

Ofte kombinerer jeg flere metoder i behandlingerne for at opnå bedre resultatater.


Akupunktur er velegnet til mange forskellige fysiske smerter og psykiske ubalancer.

De typiske problemer der behandles i klinikken er

 • Smerter i nakke og ryg

 • ​Smerter i skuldre, albuer, hænder, ben og fødder

 • ​Smerter i kæber og ansigt

 • Hovedpine, migræne og svimmelhed

 • Piskesmæld og eftervirkninger af hjernerystelse

 • ​Stress og eksamensangst

 • ​Mave-tarmproblemer og allergier

 • ​Smerter i underliv, menstruationsproblemer​ og fertilitetsproblemer

 • Søvnproblemer og gener pga overgangsalderenSmerter har en stor påvirkning på din psykiske balance, din søvn og din selvopfattelse. Både akutte og kroniske smerter påvirker livskvaliteten, fordi du ikke kan gøre det du plejer at kunne - og det er uanset om du er ekstremløber, havemand, familiens store kok eller lokalforeningens frivillige hjælper. Oplevelsen af at smerterne forhindrer dig i at udføre de daglige gøremål og de aktiviteter, der giver dig mening og livskvalitet, tærer på din psykiske balance og dit overskud.


Men husk på! Smerter er vigtige signaler i vores krop. De er vores "røde advarselslampe" der lyser, blinker og larmer når noget er galt i kroppen. Så selv om dine smerter virker som din fjende, er de faktisk lige så meget din ven. Det vigtige er, at du lytter til din krop, tager hånd om de signaler den sender dig og ikke bare lader stå til. 


Hvis du kørte en tur i din bil og den manglede benzin, ville du så køre videre?

Hvis den indikerede manglende kølervæske, ville du så gøre noget ved det?

Du kan sammenligne din krop med en bil eller en maskine

Den skal plejes med mad, væske, pauser, søvn, motion og akupunktur - Så kører din krop længere på literen.


Læs mere om hvad klienterne siger om Skjold Akupunktur herHvordan opleves akupunktur? 


Uanset om du har fysiske smerter eller psykiske ubalancer, vil du opleve en ro i kroppen i forbindelse med akupunktur. Kroppen slipper ofte alle spændinger når du ligger på briksen. Med meget tynde sterile nåle stimuleres akupunkturpunkterne på kroppen - nogen punkter vil være ømme ved tryk. Du vil kunne opleve boblende, rislende fornemmelse omkring punkterne og måske også igennem hele kroppen. Efterfølgende vil du typisk være tørstig pga aktiveringen af kroppens udrensingsproces. Du vil kunne opleve både lindring og opblusning af dine symptomer i 24-36 timer efter behandlingen. Dette er et tegn på at kroppens naturlige helingsproces er igang og arbejder med den "dagsorden" vi har sat med akupunkturbehandlingen.


Resultatet af behandlingen afhænger af forskellige faktorer, som f.eks langvarig indtag af medicin i forbindelse med kronisk sygdom, livsstil og din almene sundhedstilstand.


Det er altid en god ide at give kroppen ro til at arbejde, så sæt god tid af til dig selv den dag du får akupunktur og drik rigeligt med vand efter behandlingen.Er du i tvivl om akupunktur kan afhjælpe det du går og døjer med?

Tag kontakt til mig på tlf. 30201413 eller skriv til mig på info@skjoldakupunktur.dk og få dig en uforpligtende samtale om hvad jeg kan hjælpe dig med.
WHO  - Verdens Sundheds Organisation .... 


  Verdens Sundheds Organisation WHO, har på baggrund af videnskabelige undersøgelser ludarbejdet en rapport over de lidelser, hvor akupunktur beviser sin effekt på. Rapporten tæller 90 forskellige lidelser - For eksempel alle former for smerter i muskler og led, gigt, nervesforstyrrelser og nervesmerter, migræne, hormonelle forstyrrelser, endomitriose, trigenimus smerter, mave-tarmlidelser, bihule og pandehule betændelser.

  Forskningsrapporten konkluderer endvidere, at sygdomme der ikke er nævnt i rapporten, meget vel kan behandles effektivt med akupunktur. Læs hele rapporten her.


  Til behandlng af kroniske smerter betegner WHO akupunktur til at være lige så effektiv som morfin. 


  Skjold Akupunktur

  ... fordi din krop er klogere end du tror