Chromoterapi

Hvad kan Chromoterapi gøre for dig?

Har du følelsen af at sidde fast i en oplevelse, i en sorg eller i en angst?  

Chromoterapi, også bedre kendt som lysbehandling, bliver benyttet på både sygehuser, hos læger og hos alternative behandlere. Hos hudlægen er det kendt at svær eksem og psoriasis behandles effektivt med lys. På sygehuset bliver de små babyer med gulsot behandlet med lys, så leveren igen efter kort til fungere optimalt. Lysets helende virkning blev bevist i 1890 af den dansk-færøske læge Finsen i forbindelse med helbredelsen af hud-tuberkulose.


Chromoterapi arbejder med lysets forskellige farver og påvirker hele vores krop, nervesystemet og hormonbalancen. Metoden har vist effekt på stabilisering af både fysiske og psykiske ubalancer.


Vi præges alle af alt det vi går igennem i livet, det er dét der former os til dem vi er. Livets oplevelser lagres i vores krop, i vores hjerne og i alle vores celler. Denne hukommelse kan give os hensigtsmæssige reaktioner igennem livet, men vores reaktioner kan også være præget af en angst eller en smerte som ikke vil slippe taget i os, uanset hvad vi gør.


Chromoterapi kan frigøre denne hukommelse - uanset om det er en fysisk eller psykisk ubalance. 


Jeg har gode erfaringer med at anvende Chromoterapi ved smerter efter traumer, ved eksamensangst, ved angst for fremlæggelser i skolen, ved en sorg, ved angst for lægekontroller f.eks. blodtryksmåling og ved angst for at gå ned med stress (igen). 


Kontakt mig gerne på 30201413, hvis du har brug for at høre mere om Chromoterapi og om det kan hjælpe dig.
Skjold Akupunktur

... fordi din krop er klogere end du tror