Nerve Smerter

Nervesmerter

Hver anden dansker foretrækker akupunktur som smertebehandling*


Nervesmerter kan lindres med akupunktur - ofte kan ekstremt følsomme steder på kroppen afhjælpes så meget at du skal lede efter smerten. Nervesmerter tærer på livkvaliteten med de stikkende, jagende fornemmelser som hjernen konstant forsøger at kontrollere. Problemet er dog at hjernen også bliver super god til at lede efter smerterne og så har du grundlaget for et sensibiliseret nervesystem. Gradvist tærer smerterne på dit overskud, dit humør, dine relationer og din søvn. 


Uanset om det er akut opstået skade, længerevarende smerter eller om du er ekstremløber, havemand eller bare elsker at samle den store familie til søndagsmiddagene, så er det lige hårdt og begrænsende hvis smerterne har overtaget styringen af livet. 


Lyt til din krops signaler! Forstå dem og gør noget ved dem. Smerter er vores "røde advarselslamper" der lyser, blinker og larmer når noget er galt i kroppen. Så selv om dine smerter virker som din fjende, er de faktisk lige så meget din ven. Hvis du skulle køre en tur i din bil og flere advarselslamper lyste, ville du så køre videre? Ville du kører uden benzin eller uden kølervæske?... Nej ikke rigtigt. Der kunne jo være noget galt og desuden ville du nok laver skaden endnu større hvis du bare fortsatte.


Din krop er mere følsom og mere intelligent end din bil. Den er designet til at reparere sig selv og automatisk holde vigtige funktioner igang hvert eneste sekund, hver eneste dag. Den kører længere på literen hvis du plejer den med mad, væske, pauser, søvn, motion, omsorg og akupunktur.


Læs mere om hvad andre siger om Skjold Akupunktur her


Din behandling bliver udført med veldokumenterede og anerkendte akupunkturmetoder som klassisk kinesisk akupunktur, Moderne Akupunktur (BMA), Master Tung Acupuncture, Who´s Scalp Acupuncture, laserterapi, den avancerede franske øreakupunktur (Auriculoterapi) og posturologi. Ofte kombineres flere metoder i behandlingerne for at opnå effektive resultatater.


*iflg. www.forskning.dk foretrækker hver anden dansker akupunktur frem for smertestillende medicin.

  - læs mere her
Hvordan opleves akupunktur? 


Uanset om du har fysiske smerter eller psykiske ubalancer, vil du opleve en ro i kroppen i forbindelse med akupunktur. Kroppen slipper ofte alle spændinger når du ligger på briksen. Med meget tynde sterile nåle stimuleres akupunkturpunkterne på kroppen - nogen punkter vil være ømme ved tryk. Du vil kunne opleve boblende, rislende fornemmelse omkring punkterne og måske også igennem hele kroppen. Efterfølgende vil du typisk være tørstig pga aktiveringen af kroppens udrensingsproces. Du vil kunne opleve både lindring og opblusning af dine symptomer i 24-36 timer efter behandlingen. Dette er et tegn på at kroppens naturlige helingsproces er igang og arbejder med den "dagsorden" vi har sat med akupunkturbehandlingen.


Resultatet af behandlingen afhænger af forskellige faktorer, som f.eks langvarig indtag af medicin i forbindelse med kronisk sygdom, livsstil og din almene sundhedstilstand.


Det er altid en god ide at give kroppen ro til at arbejde, så sæt god tid af til dig selv den dag du får akupunktur og drik rigeligt med vand efter behandlingen.

Er du i tvivl om du kan få hjælp?


Få en uforpligtende samtale

på tlf. 30201413 eller på info@skjoldakupunktur.dk

og hør om akupunktur kan hjælpe dig.


Skjold Akupunktur

naturlig hjælp til bedre livskvalitet og mere livsglæde