Stress

Livet kan byde os alle

lidt for mange udfordringer en gang imellem ... 


Mærk roen med akupunktur og find fodfæste igen



Skjold Akupunktur  -  Vitaparkvej 9 - Indgang A - Plan 4 - Lokale 9  -  8300 Odder  -  info@skjoldakupunktur.dk   -  +45 30 20 14 13

Behandling for Stress og Angst

Vi mærker alle til livets "rutcheture" en gang imellem.

Mange har travlt og oplever den positive side af stress-hormonerne, hvor vi bliver fokuserede, målrettede og får en masse opgaver løst. Bagsiden af den positive stress kommer først når stress-hormonerne ikke giver slip på os igen. Nogle mærker det f.eks. som et indre tog der kører stærkere og stærkere, som ikke standser for at få brændstof på og heller ikke standser for at holde pause.

 

Mange af de klienter der kommer til behandling i klinikken, har det svært pga smerter og oplever at de ikke kan klare de ting i hverdagen og på arbejdet som de plejer. Uanset om det er akutte eller kroniske smerter, presses kroppen og hjernen til håndtere disse smerter... og her kan det føles som om smerterne og stressen har overtaget alt. Kroppen producerer stress-hormonerne adrenalin, noradrenalin og cortisol når du bliver presset. Akupunktur kan afhjælpe både stress og smerter, hormonerne kan normaliseres og søvnkvaliteten kan forbedres markant. 

 

På både godt og ondt oplever skoleeleven, medarbejderen, lederen, den selvstændige, ægtefællen, forælderen, veninden, træneren, naboen, du og jeg stress. Vi kan alle blive ramt at stress, hvis vi bliver ramt på dét der står vores hjerte nært.

 

Men stress og angst er ufarligt når vi får redskaber til at håndterer tankemylderet, hjertebanken, uro, smerterne, søvnforstyrrelserne og alle de andre symptomer der følger med.

 

Akupunktur er fantastisk til at skabe fodfæste når stress hormonerne raser. Du kan have brug for at kombinere akupunkturen med anden psykologisk rådgivning, men når du gradvist genfinder dig selv igen vil du begynde, at lægge mærke til de små mirakler i hverdagen igen.

Prøv at lægge mærke til hvad der giver dig ro og balance. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for en snak om hvad akupunktur kan gøre for dig eller én du kender der er havnet i en stress situation.

 

Kontakt mig på tlf 30201413 eller på mail info@skjoldakupunktur.dk

 

Har du lyst til at læse mere om hjernens spilleregler og få brugbare hjernesmarte redskaber ? 



Forfatteren Anette Prehn har skrevet flere bøger om emnet, bla. hjernesmart ledelse,

hjernesmarte børn og små letlæste bøger til børn/forældre 

Skjold Akupunktur   -  Vitaparkvej 9, Plan 4, LOKALE 9, 8300 Odder  - tlf: +45 30 20 14 13