Akupunktøren

"Hjernens og nervesystemets plasticitet og samarbejde har altid fascineret mig ...Tænk sig, at din krop arbejder for din sundhed hvert eneste sekund" ... Joan Skjold

Skjold Akupunktur  -  Boulevarden 13  -  8300 Odder  -  info@skjoldakupunktur.dk 

+45 30 20 14 13

Akupunktøren


Mere end 20 år som behandler,

fra ergorapeut til rab. reg. akupunktør

 

 

Min sundhedsfaglige baggrund startede med uddannelsen til ergoterapeut 1999, et fantastisk fag med fokus på krop, psyke, nervesystem, hjerne og i høj grad menneskets aktive og meningsfulde liv, uanset skade, sygdom eller fysisk/psykisk begrænsning.


Igennnem mere end 15 år har jeg arbejdet med genoptræning indenfor det ortopædkirurgiske og neurologiske område. Hjernens og nervesystemets plasticitet har altid fascineret mig og at træne mennesker til at genfinde fodfæste og balancen igen med ergoterapien har været en stor drivkraft for mig i mange år.  


Interessen for akupunkturens verden blev vagt for alvor i forbindelse med en bihulebetændelse der ikke ville gå over med antibiotika og senere en smertefuld frossen skulder. I 2015 startede jeg min rejse i indenfor akupunkturens verden - og den er slet ikke slut endnu.


Jeg er uddannet Auriculoterapeut, Posturolog og Akupunktør fra Aarhus Akupunktur Akademi og fra Akupunktur Universitetet i Aulum.

Jeg er RAB registreret akupunktør af sundhedsstyrelsen, igennem foreningen for Danske komplementær behandlere DAKOBE.


Som RAB godkendt akupunktør sættes der krav til mig som behandler ifht. uddannelsesniveauet indenfor akupunktur, anatomi, psykologi og fysiologi. Derudover sættes der også krav til journalføring, datahåndtering, førstehjælp og efteruddannelse . Det vil sige, at RAB godkendelsen er din sikkerhed for høj faglighed .... og mulighed for tilskud til dine behandlinger via Sygeforsikringen "danmark" eller sundhedsforsikringer. 

Følg klinikken på

Facebook og Instagram

Skjold Akupunktur  -  CVR:  37133434  -  Boulevarden 13, 8300 Odder  - tlf: +45 30 20 14 13