Akupunktøren

Akupunktøren


Mere end 20 år som behandler,

fra ergoterapeut til rab. reg. akupunktør

 

 

Min sundhedsfaglige baggrund startede med uddannelsen til ergoterapeut 1999, et fantastisk fag med fokus på krop, psyke, nervesystem, hjerne og i høj grad menneskets aktive og meningsfulde liv, uanset skade, sygdom eller fysisk/psykisk begrænsning.


Igennnem mere end 15 år har jeg arbejdet med genoptræning indenfor det ortopædkirurgiske og neurologiske område. Hjernens og nervesystemets plasticitet har altid fascineret mig og at træne mennesker til at genfinde fodfæste og balancen igen med ergoterapien har været en stor drivkraft for mig i mange år.  


Interessen for akupunkturens verden blev vagt for alvor i forbindelse med en bihulebetændelse der ikke ville gå over med antibiotika, mange år senere var akupunkturen min redning da jeg fik en smertefuld frossen skulder. I 2015

startede jeg min rejse indenfor akupunkturens verden. 


Jeg er uddannet Auriculoterapeut, Posturolog og Akupunktør fra Aarhus Akupunktur Akademi og fra Akupunktur Universitetet i Aulum. Jeg er godkendt registreret akupunktør af sundhedsstyrelsen, igennem foreningen for Dansk Akupunktur Union.


Som RAB godkendt akupunktør sættes der krav til mig som behandler ifht. uddannelsesniveauet indenfor akupunktur, anatomi, psykologi og fysiologi. Derudover sættes der også krav til journalføring, datahåndtering, førstehjælp og efteruddannelse. Det vil sige, at RAB godkendelsen er din sikkerhed for høj faglighed og giver dig mulighed for at få tilskud til dine behandlinger via Sygeforsikringen "danmark" eller sundhedsforsikringer.