Auriculo Terapi - avanceret øreakupunktur

Auriculo Terapi - Avanceret Fransk Øreakupunktur

Skjold Akupunktur

naturlig hjælp til bedre livskvalitet og mere livsglæde

BEHANDLING AF NERVESYSTEMET MED FREKVENSER OG LYSDer findes to hovedgrene inden for øre-akupunktur; den franske og den kinesiske.  Den franske metode “Auriculoterapi” blev udviklet i 1950´erne af den franske læge, neurolog og ingeniør Paul Nogier. Auriculoterapi og -medicin er idag en videnskabelig behandlingsmetode godkendt  af WHO - verdens sundhedsorganisation.


Gennem 15 år kortlagde Nogier og andre læger og forskere hele menneskekroppen i øret. Det var banebrydende neurologisk videnskabsforskning og udviklingen fortsætter den dag idag, bla. med det amerikanske militær´s enestående "battlefield acupuncture"- metode og "Nada" som er en forenklet effektivt metode til angst og misbrug. Nogier blev indstillet til Nobel-prisen i 1996 for opdagelsen af Vaskulært Arterielt Stimuli (VAS) i forbindelse med forskning omkring auruculoterapi og -medicin. Han nåede at arbejde og undervise i auriculo i 45 år. Hans søn Raphael Nogier har fortsat faderens forskning  - særligt indenfor auriculomedicin som anvender farver og frekvenser i behandling. Idag har flere behandlingsmetoder rod i auriculomedicin, f.eks. traumatologi, chromoterapi, lysakupunktur og frekvensterapi.

 

I klinikken anvender jeg ofte auriculoterapi og -medicin, både som enkeltstående behandling og i kombination med traditionel akupunktur. Auriculo medicinens neurologiske puls reaktion (Vaskulært Arterielt Stimuli) og anvendelsen af lys og frekvenser kan diagnosticere hvilken karakter din ubalance har - f.eks. om det er inflammatorisk, muskulært eller psykisk betinget. Det unikke ved denne behandlingsmetode er, at den kan udføres smertefrit og med stor effekt på både fysiske og psykiske ubalancer.


Forskningen indenfor auriculoterapi og -medicin fortsætter den dag idag og du kan læse meget mere om Dr. Nogier, sønnen Raphael Nogier, om forskning og metoden her

 HVAD STYRER DIN HVERDAG ??   styres du af smerter, angst, depression, svimmelhed, piskesmæld, hjernerystelse,

et gammelt chok som dine tanker kredser omkring et savn, en sorg ,

følelsen af at være intet værd , stress...


Du kan selv komme til at styre din hverdag igen.

Bestil tid  og mærk forskellen 


  


Kilde: Sedatelec, Rikke Godthjælp, Anne Marie Vester