Allergi og Overreaktioner

Oplever du allergi der bliver værre og værre?

Hører du til en af dem der lider af overreaktioner eller allergiske reaktioner på pollen, græs, støv, parfume, laktose, gluten, fødevarer, e-numre eller selv sollyset? og mærker du at du gradvist bare blive mere og mere allergisk? Ofte starter det med et tarmsystem der ikke er optimalt og du kan opleve "tynd mave" når du har spist noget du ikke tåler. Gradvist bliver diarre til mavesmerter og så er anlægget lagt for allergi.


 

Smertefrihed er en mulighed - også efter mange år med kroniske smerter.

 

Er dit tarmsystem i ubalance?


Et tarmsystem i ubalance er en åben invitation for mange andre ubalancer - bla, allergi. Men det stopper ikke med at være en ubalance der ligger i tarmen, for via nervus vagus foregår det et stærkt samarbejde mellem tarmene og hjernen og din allergi bliver dermed husket begge steder. Det skaber et "alarmberedskab" og en overbelastning af immunforsvaret, som også Tarmsystemet og hjernen sætter dit immunforsvar i alarmberedskabet

Det er ikke nok at behandle tarmfloraen


Det vil sige det ikke er nok at behandle tarmfloraen, for det overbelastede immunforsvaret går i "alarmberedskab" hver gang du nærmer dig det du har fået allergi overfor, f.eks. pollen, gluten, parfume osv. Gradvist kan din immunforsvar blive så overbelastet at dine tarme og din hjerne "finder på" flere og flere allergener som du ikke kan tåle, fordi allergien starte en kropslig stress indefra.

Ofte stillede spørgsmål

1Kan man overhovedet omskrive sådan en allergi-kode?
Det enkle svar er JA - Intollerancer og allergiske overreaktioner afhjælpes effektivt med occilationsakupunktur. Har du en allergi som glutenallergi eller cøliaki, som er påviselig i blodprøver, kan akupunktur lindre dine allergiske symptomer.
2Kan du selv gøre noget for at afhjælpe din allergi?
Indtag gerne mælkesyrebakterier og dyrk din tarmflora med mad uden kemikalier. Vi udsætter dagligt vores krop for parabener, pesticider, farvestoffer, kemikalier og konserveringsmidler. Så stil skarpt på det du påvirker din krop med - din mad, din hudpleje, din shampoo, vaskemidler, rengøringsmidler og lignende. Næste gang du handler så vælg produkter der ikke giver overarbejde til din krop og svækker dit immunforsvar. Derudover er din nattesøvn vigtig. Undersøgelser viser at søvnhormonet melatonin styrker dit immunforsvar.
3Kender du symptomerne på allergi?
Hvis du eller en du kender lider af pollenallergi, så kender du helt sikkert symptomerne for pollenallergi. De røde irriterede øjne. kløende mund og nys i lange baner kan i den grad sætte en bremser for livskvaliteten gennem foråret og sommeren. Intollerancer og allergiske reaktioner på fødevarer kan dog give et helt andet udtryk i kroppen

Medlem af
DANSK AKUPUNTUR UNION

Joan Skjold er sundhedsfaglig uddannet og RAB godkendt akupunktør. Du kan derfor få tilskud til dine behandlinger fra Sygeforsikringen "danmark" og de fleste forsikringsselskaber. Kontakt selv dit forsikringsselskab, din sundhedsforsikring eller din arbejdsplads og hør om dine muligheder for tilskud derigennem. Medbring forsikringspapirerne til din første konsultation i klinikken.


TILMELD NYHEDSBREV

Få inspiration til dine drømme og nye perspektiver på, hvad du kan og tør og vil i dit liv.

    Booking & Priser