Allergi og Overreaktioner

Oplever du allergi der bliver værre og værre?

Hører du til en af dem der lider af overreaktioner eller allergiske reaktioner på pollen, græs, støv, parfume, laktose, gluten, fødevarer, e-numre eller selv sollyset? og mærker du at du gradvist bare blive mere og mere allergisk? Ofte starter det med et tarmsystem der ikke er optimalt og du kan opleve "tynd mave" når du har spist noget du ikke tåler. Gradvist bliver diarre til mavesmerter og så er anlægget lagt for allergi.


 

Smertefrihed er en mulighed - også efter mange år med kroniske smerter.

 

Er dit tarmsystem i ubalance?


Et tarmsystem i ubalance er en åben invitation for mange andre ubalancer - bla, allergi. Men det stopper ikke med at være en ubalance der ligger i tarmen, for via nervus vagus foregår det et stærkt samarbejde mellem tarmene og hjernen og din allergi bliver dermed husket begge steder. Det skaber et "alarmberedskab" og en overbelastning af immunforsvaret, som også Tarmsystemet og hjernen sætter dit immunforsvar i alarmberedskabet

Det er ikke nok at behandle tarmfloraen


Det vil sige det ikke er nok at behandle tarmfloraen, for det overbelastede immunforsvaret går i "alarmberedskab" hver gang du nærmer dig det du har fået allergi overfor, f.eks. pollen, gluten, parfume osv. Gradvist kan din immunforsvar blive så overbelastet at dine tarme og din hjerne "finder på" flere og flere allergener som du ikke kan tåle, fordi allergien starte en kropslig stress indefra.

Ofte stillede spørgsmål

1Kan man overhovedet omskrive sådan en allergi-kode?
Det enkle svar er JA - Intollerancer og allergiske overreaktioner afhjælpes effektivt med occilationsakupunktur. Har du en allergi som glutenallergi eller cøliaki, som er påviselig i blodprøver, kan akupunktur lindre dine allergiske symptomer.
2Kan du selv gøre noget for at afhjælpe din allergi?
Indtag gerne mælkesyrebakterier og dyrk din tarmflora med mad uden kemikalier. Vi udsætter dagligt vores krop for parabener, pesticider, farvestoffer, kemikalier og konserveringsmidler. Så stil skarpt på det du påvirker din krop med - din mad, din hudpleje, din shampoo, vaskemidler, rengøringsmidler og lignende. Næste gang du handler så vælg produkter der ikke giver overarbejde til din krop og svækker dit immunforsvar. Derudover er din nattesøvn vigtig. Undersøgelser viser at søvnhormonet melatonin styrker dit immunforsvar.
3Kender du symptomerne på allergi?
Hvis du eller en du kender lider af pollenallergi, så kender du helt sikkert symptomerne for pollenallergi. De røde irriterede øjne. kløende mund og nys i lange baner kan i den grad sætte en bremser for livskvaliteten gennem foråret og sommeren. Intollerancer og allergiske reaktioner på fødevarer kan dog give et helt andet udtryk i kroppen

Veldokumenteret behandling

Din behandling bliver udført med veldokumenterede og anerkendte akupunkturmetoder som klassisk kinesisk akupunktur, Moderne Akupunktur (BMA), Master Tung Acupuncture, Who´s Scalp Acupuncture, laserterapi, den avancerede franske øreakupunktur (Auriculoterapi) og posturologi. Ofte kombineres flere metoder i behandlingerne for at opnå bedre resultatater.

Resultatet

Resultatet af behandlingen afhænger af forskellige faktorer, som f.eks langvarig indtag af medicin i forbindelse med kronisk sygdom, livsstil og din almene sundhedstilstand.
Det er altid en god ide at give kroppen ro til at arbejde, så sæt god tid af til dig selv den dag du får akupunktur og drik rigeligt med vand efter behandlingen.

Hvordan opleves akupunktur?


Uanset om du har fysiske smerter eller psykiske ubalancer, vil du opleve en ro i kroppen i forbindelse med akupunktur. Kroppen slipper ofte alle spændinger når du ligger på briksen. Med meget tynde sterile nåle stimuleres akupunkturpunkterne på kroppen - nogen punkter vil være ømme ved tryk. Du vil kunne opleve boblende, rislende fornemmelse omkring punkterne og måske også igennem hele kroppen. Efterfølgende vil du typisk være tørstig pga aktiveringen af kroppens udrensingsproces. Du vil kunne opleve både lindring og opblusning af dine symptomer i 24-36 timer efter behandlingen. Dette er et tegn på at kroppens naturlige helingsproces er igang og arbejder med den "dagsorden" vi har sat med akupunkturbehandlingen.

Medlem af
DANSK AKUPUNTUR UNION

Joan Skjold er sundhedsfaglig uddannet og RAB godkendt akupunktør. Du kan derfor få tilskud til dine behandlinger fra Sygeforsikringen "danmark" og de fleste forsikringsselskaber. Kontakt selv dit forsikringsselskab, din sundhedsforsikring eller din arbejdsplads og hør om dine muligheder for tilskud derigennem. Medbring forsikringspapirerne til din første konsultation i klinikken.

HØRER DU TIL EN AF DEM MED HØFEBER, ALLERGI ELLER INTOLLERANCE ?

STYRK DIT IMMUNFORSVAR NATURLIGT OG SPAR PÅ ALLERGI MEDICINEN Omkring én million danskere lider af høfeber (pollenallergi), og mange vælger at behandle allergisymptomerne med antihistaminer og binyrebarkhormoner... Men der er flere naturlige alternativer.
Udover omkodning af kroppens/hjernens opfattelse af dine allergener med occilationsakupunktur, men du kan også selv styrke din krop og dit immunforsvar med følgende råd:

Oreganoolie


Oreganoolie er 2000 gange stærkere antioxidant end C-vitamin. Antioxidanter styrker immunforsvaret, hæmmer allergi-symptomern og nedbryder histaminerne i kroppen. Oreganoolien har også effekt på mange andre tilstande i kroppen, f.eks. eksem, luftvejsproblemer, irritationstilstande i led, Jeg anbefaler en flydende oreganoolie fremfor en olie i kapsler.

Søvn


En udhvilet krop er en stærk krop, så lyt til kroppens signaler om træthed og gå i seng. Søvnhormonet melatonin udskilles fra hjernen om aftenen når det bliver mørkt. Melatoninen får os til at blive søvnige, men er også med til at hæmme betændelse i at udvikle sig i kroppen. Produktionen af melatonin stopper automatisk når kroppen rammes af lys om morgenen.

Mælkesyrebakterier

Få din tarm i topform med mælkesyrebakterier - også kaldet probiotika. Mælkesyrebakterierne kan hjælpe din tarm med at fungere optimalt og jo bedre din tarm fungerer, jo bedre fungerer dit immunforsvaret. Din tarm spiller desuden en stor rolle i fht. dit gode humør.

Kemikalier i karantæne


Immunforsvaret svækkes, når vi dagligt udsætter kroppen for parabener, pesticider, farvestoffer, kemikalier og konserveringsmidler. Så stil skarpt på det du påvirker din krop med - din mad, din hudpleje, din shampoo, vaskemidler, rengøringsmidler og lignende. Næste gang du handler så vælg produkter der ikke giver overarbejde til din krop og svækker dit immunforsvar.

Har du lyst til at læse om allergi, kost og tarmfunktionen, kan jeg anbefale disse bøger: "Fri for Allergi", hvor du finder opskrifter og gode råd om histamin-fattig kost til allergikere. Forfattere: Mette Bender og Søren Lange "Tarme med Charme", hvor tarmens mysterier beskrives med et twist af humor. Forfatter: Giulia Enders

TILMELD NYHEDSBREV

Få inspiration til dine drømme og nye perspektiver på, hvad du kan og tør og vil i dit liv.

    Booking & Priser