Stress & Angst

Vi mærker alle livets "rutcheture"

Stress, angst og depression har været støt stigende de seneste årtier. Vi kender alle én der er eller har været stressramt, én der går i panik over eksaminer eller én der er dybt nede i kulkælderen. Tilsammen udgør stress, angst og depression den største sygdomsbyrde på verdensplan.
Prøv lige at tygge lidt på det bolsje et øjeblik... Det har ikke den bedste eftersmag, vel?


 

Smertefrihed er en mulighed - også efter mange år med kroniske smerter.

Hvis du selv er ramt skal du vide DU ER IKKE ALENE!!


Der er en vej ud af tristheden, presset og den dårlige søvn. Du kan faktisk godt blive glad igen og du kan godt blive dig selv igen. Der er ikke nogen quick-fix, men der er mange veje du kan gå og akupunkturen kan give dig medvind på din vej.
Kontakt klinikken og hør nærmere om akupunktur kan hjælpe dig tilbage til dig selv...

Mange har travlt


Mange har travlt og oplever den positive side af stress-hormonerne, hvor vi bliver fokuserede, målrettede og får en masse opgaver løst. Bagsiden af den positive stress kommer først når stress-hormonerne ikke giver slip på os igen. Nogle mærker det f.eks. som et indre tog der kører stærkere og stærkere, som ikke standser for at få brændstof på og heller ikke standser for at holde pause.
 

Lyt til din krops signaler!


Forstå dem og gør noget ved dem. Smerter er vores "røde advarselslamper" der lyser, blinker og larmer når noget er galt i kroppen. Så selv om dine smerter virker som din fjende, er de faktisk lige så meget din ven. Hvis du skulle køre en tur i din bil og flere advarselslamper lyste, ville du så køre videre? Ville du kører uden benzin eller uden kølervæske?... Nej ikke rigtigt. Der kunne jo være noget galt og desuden ville du nok laver skaden endnu større hvis du bare fortsatte.
 

Din krop er mere følsom og mere intelligent end din bil.


Mange af de klienter der kommer til behandling i klinikken, har det svært pga smerter og oplever at de ikke kan klare de ting i hverdagen og på arbejdet som de plejer. Uanset om det er akutte eller kroniske smerter, presses kroppen og hjernen til håndtere disse smerter... og her kan det føles som om smerterne og stressen har overtaget alt. Kroppen producerer stress-hormonerne adrenalin, noradrenalin og cortisol når du bliver presset. Akupunktur kan afhjælpe både stress og smerter, hormonerne kan normaliseres og søvnkvaliteten kan forbedres markant.

Veldokumenteret behandling

Din behandling bliver udført med veldokumenterede og anerkendte akupunkturmetoder som klassisk kinesisk akupunktur, Moderne Akupunktur (BMA), Master Tung Acupuncture, Who´s Scalp Acupuncture, laserterapi, den avancerede franske øreakupunktur (Auriculoterapi) og posturologi. Ofte kombineres flere metoder i behandlingerne for at opnå bedre resultatater.

Resultatet

På både godt og ondt oplever skoleeleven, medarbejderen, lederen, den selvstændige, ægtefællen, forælderen, veninden, træneren, naboen, du og jeg stress. Vi kan alle blive ramt at stress, hvis vi bliver ramt på dét der står vores hjerte nært.
Men stress og angst er ufarligt når vi får redskaber til at håndterer tankemylderet, hjertebanken, uro, smerterne, søvnforstyrrelserne og alle de andre symptomer der følger med.

Hvordan opleves akupunktur?


Akupunktur er fantastisk til at skabe fodfæste når stress hormonerne raser. Du kan have brug for at kombinere akupunkturen med anden psykologisk rådgivning, men når du gradvist genfinder dig selv igen vil du begynde, at lægge mærke til de små mirakler i hverdagen igen.
Prøv at lægge mærke til hvad der giver dig ro og balance.
Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for en snak om hvad akupunktur kan gøre for dig eller én du kender der er havnet i en stress situation.

Medlem af
DANSK AKUPUNTUR UNION

Joan Skjold er sundhedsfaglig uddannet og RAB godkendt akupunktør. Du kan derfor få tilskud til dine behandlinger fra Sygeforsikringen "danmark" og de fleste forsikringsselskaber. Kontakt selv dit forsikringsselskab, din sundhedsforsikring eller din arbejdsplads og hør om dine muligheder for tilskud derigennem. Medbring forsikringspapirerne til din første konsultation i klinikken.


TILMELD NYHEDSBREV

Få inspiration til dine drømme og nye perspektiver på, hvad du kan og tør og vil i dit liv.

    Booking & Priser