maj 15, 2021
Chromoterapi og Lysterapi
LYSET HAR STOR BETYDNING FOR DIN SUNDHED
Du har sikkert hørt om babyer der bliver lagt i lyskasser eller om psoriasis patienter der får lysbehandlinger, ikk? Lys har meget stor betydning for vores sundhed. Det har mennesker vidst i tusindvis af år. Her i landet har den dansk-færøiske overlæge Niels Ryberg Finsen for over 100 år siden grundlagt den moderne lysbiologi og lysbehandling. Han blev blandt andet verdensberømt for sin påvisning af lyset helbredende virkning på hudtuberkulose, og han fik Nobelprisen i 1903. Han brugte blandt andet kraftigt elektrisk kulbuelys i behandlingen.
maj 15, 2021
Battlefield Acupuncture
AKUTTE SMERTEBEHANDLINGER
Battlefield Acupuncture er udviklet udfra den advancerede franske øreakupunkur (Auriculoterapi). Battlefield Acupuncture (BFA) blev udviklet i 2001 af Dr. Richard Niemtzow MD, fra det amerikanske millitær. Navnet opstod af ganske enkelt udfra, at metoden skulle kunne bruges af soldater på slagmarken. Metoden blev udviklet til at soldater kunne hjælpe deres kammerater på salgmarken, lige der hvor anden hjælp eller medicin ikke var indenfor rækkevidde eller hvis den vestlige medicin ikke kunne give den fornødne hjælp, f.eks. ved granatchok, traume eller nervesmerter. 
maj 15, 2021
Auriculo Terapi – Avanceret Fransk Øreakupunktur
BEHANDLING AF NERVESYSTEMET MED FREKVENSER OG LYS
Der findes to hovedgrene inden for øre-akupunktur; den franske og den kinesiske.  Den franske metode “Auriculoterapi” blev udviklet i 1950´erne af den franske læge, neurolog og ingeniør Paul Nogier. Auriculoterapi og -medicin er idag en videnskabelig behandlingsmetode godkendt  af WHO - verdens sundhedsorganisation. Gennem 15 år kortlagde Nogier og andre læger og forskere hele menneskekroppen i øret. Det var banebrydende neurologisk videnskabsforskning og udviklingen fortsætter den dag idag, bla. med det amerikanske militær´s enestående "battlefield acupuncture"- metode og "Nada" som er en forenklet effektivt metode til angst og misbrug.
maj 15, 2021
Klassisk & Moderne Akupunkutur
VI MENNESKER HAR ALTID SØGT EFTER BALANCE OG VELVÆRE
Historisk set kan akupunktur dokumenteres som det ældste medicinske system, med arkæologiske fund der går så langt tilbage i tiden som 5000 år - på det tidspunkt var vi i norden igang med den nordiske bronzealder. Dette ældgamle medicinske system med rod i fortiden, har igennem tiderne gennemgået konstant udvikling og er nu i vores tid stadig en populær behandlingsform og er fortsat i udvikling.
Booking & Priser