Chromoterapi & Lysterapi

Chromoterapi og Lysterapi

LYSET HAR STOR BETYDNING FOR DIN SUNDHED

Du har sikkert hørt om babyer der bliver lagt i lyskasser eller om psoriasis patienter der får lysbehandlinger, ikk?


Lys har meget stor betydning for vores sundhed. Det har mennesker vidst i tusindvis af år. Her i landet har den dansk-færøiske overlæge Niels Ryberg Finsen for over 100 år siden grundlagt den moderne lysbiologi og lysbehandling. Han blev blandt andet verdensberømt for sin påvisning af lyset helbredende virkning på hudtuberkulose, og han fik Nobelprisen i 1903. Han brugte blandt andet kraftigt elektrisk kulbuelys i behandlingen.


Chromoterapi er lysterapi med alle lysets forskellige farver og tilhørende frekvenser. Lys påvirker og stimulerer vores immunforsvar, vores hormonbalance, vores søvn, vores hjerne - ja, kort sagt er alle dine celler afhængig af at huden optager lys fra solen for at fungere optimalt. Den balance kan forrykke sig bl.a. ved chok, traumer, for lidt motion, for dårlig kost, for lidt dagslys mm. Chromoterapi kan tilføre kroppen det lys og de frekvenser den mangler for at genoprette balancen.


Chromoterapi anvendes til at afbalancere og afstresse dig, både fysisk, psykisk og mentalt. Igennem hele livet præges vi alle, fysisk og psykisk, af de oplevelser og op- og nedture vi går igennem. Livet har formet dig til den du er lige nu. Du tager bevidste og ubevidst valg udfra de udfordringer du har oplevet og vil opleve igennem din barndom, din ungdom, dit voksenliv og din alderdom. Uanset om det er hensigtsmæssig eller uhensigtsmæssige valg. 


Oplevede du f.eks. svigt som 5-årig, kan du ubevidst og meget uhensigtsmæssigt fortsætte med at overbevise dig selv om at du altid vil være svigtet eller fravalgt eller intet værd. Du ser altså dig selv og din omverden udfra en 5-årigs overbevisning, selvom du nu måske er 60 år gammel. Er det hensigtsmæssigt ? ... Nej, vel! 


Det at genfinde balancen og "komme hjem igen" hvor du selv tager styringen over dine valg, over din vej fremad i livet, frigiver en masse energi og spænding i din hjerne, dit nervesystem, dit hormonelle system, dit muskulære system og i dit ubevidste. Du vil selv kunne styre din vej og overvinde dybtliggende eksamensangst, generel angst, depression, stress, ulykke, sorg eller andet der tynger dig. 
Har du gået længe og søgt efter hjælp ? 


Book en uforpligtende gratis samtale

på tlf. 30201413 eller på info@skjoldakupunktur.dk

og hør om jeg kan hjælpe dig.

Skjold Akupunktur

naturlig hjælp til bedre livskvalitet og mere livsglæde