Booking & Priser

Åbningstider

Mandag - Torsdag kl. 10.00-17.00

Fredag kl. 10.00-14.00Klinikken er åben efter aftale 

Lukket i weekender og på helligdage

Booking og Åbningstider

Hvordan foregår en behandling?Din vej til behandling hos Skjold Akupunktur skal være enkel og overskuelig, derfor er bookingen sat op i 3 kategorier - alt efter om du kommer for første gang i klinikken, om du er igang med et forløb eller om du har brug for udvidet behandling hvor der er mere tid til samtale.


Første gang du kommer til behandling i klinikken starter vi med en afklarende samtale og med journalføring, hvor vi kommer ind på emner som omhandler dit hovedproblem, øvrige helseproblemer, evt. diagnoser, evt. medicinbehov, hormonelle ubalancer f.eks. i fht. søvn og cyklus, smerte problematikker, kost vaner, motionsvaner og begivenheder der har eller har haft stor indflydelse på dit liv som sorg, ulykke, chok eller lign. 


Akupunktur har ingen aldersbegrænsning - børn i alle aldre, unge, voksne og ældre kan alle få effekt af akupunktur.

Ved behandling af børn skal både forældre og børn give deres accept af behandling med nåle, da det er vigtigt for mig at skabe tryghed omkring behandlingen.... og nåleskræk kan vi sagtens komme udenom. Enten behandler vi skrækken eller også behandler vi med smertefri laser terapi, frekvenser og farver.


Du vil oftest have brug for 3-5 behandlinger og derefter evt. opfølgende behandlinger efter behov, gradvist med længere tid imellem vores aftaler og afhængigt af hvor lang tid du har haft dine symptomer og ubalancer. Har du ingen effekt efter 3 behandlinger, afbryder vi forløbet. 


Booking af behandling kan du nemt og enkelt gøre via online booking her nedenfor


Priser 

Opstart og behandling 600,- kr

Opfølgende behandling fra 475,-

Behandling med laser 225,- kr