Information

Åbningstider, booking og priser

Her er der altid sat god tid af til dig


Book din tid online eller kontakt klinikken på 30201413 til en uforpligtende samtale omkring det du gerne vil have behandling for 

Skjold Akupunktur  -  Boulevarden 13  -  8300 Odder  -  info@skjoldakupunktur.dk 

+45 30 20 14 13

Åbningstider, Booking og Priser

Åbningstider 

 

mandag 10.00 - 17.00

tirsdag, onsdag, torsdag 09.00 - 17.00

fredag    10.00 - 14.00

Klinikken er åben efter aftale på alle hverdage i åbningstiden

Lukket i weekender og på helligdage
Booking


Booker du din aftale via online booking, giver kalenderen dig mulighed for at booke på tidspunkter hvor der er den rette tid til rådighed.

Hvis ingen af de foreslåede tider passer ind i din hverdag er du meget velkommen til at kontakte mig på klinikkens nr. 30201413, så finder vi sammen en tid i kalenderen der passer dig. 

 

 

Prisliste 

Akupunktur, Voksne

Pris 500,00 (60 min.) 

Uanset om du kommer første gang eller kommer til opfølgning får du individuel tilrettelagt behandling der er tilpasset dig og din krop.

Første gang du kommer til behandling bruger vi tid på samtale, samtykke, journalføring, undersøgelse og behandling. Derefter vil vi løbende evaluere effekt og ændringer i kroppen i forbindelse med opfølgninger.

 

Der er to måder du kan booke behandling på, den eneste forskel er at Sygeforsikring "danmark" yder forskelligt tilskud alt efter om det er første gang du kommer til behandling eller om det er til opfølgende behandling.

 

 

Akupunktur, Barn 0-10 år

Pris 400,00 kr (60 min)

Behandlingen tager udgangspunkt i skabe tryghed for barnet og hvad barnet og forældrene oplever af ubalancer. Der anvendes kun nåle til behandlingen, hvis barnet selv gerne vil behandles med nåle og hvis forældrene har givet accept heraf.

 

Jeg har god erfaring med behandling af børn med auriculomedicin som er frekvenser og polariseret lys. Derudover anvender jeg ofte magneter på kroppen - læs mere her

 

Der er to måder du kan booke behandling på, den eneste forskel er, at Sygeforsikring Danmark yder forskelligt tilskud alt efter om det er første gang du kommer til behandling eller om det er til opfølgning.


 

Specialiseret Akupunktur for Stress, Angst, Søvnbesvær

Pris 500,00 kr (60 min)

Denne behandling bookes når du har brug for behandling af eksamensangst, angst generelt, stress, sorg, chok eller traumer.


  

Specialiseret Akupunktur for Allergi

Pris 400,00 kr (45 min.)

Behandlingen udføres med en særlig occilationsteknik med nåle og chromoterapi, som går bagom allergien og omkoder kroppens og hjernens hukommelse af allergenet. Du kan starte med allergi behandlingen både før, under og efter allergi sæsonen. Behandlingen afhjælper også fødevare intollerancer! 

 

 

Specialiseret Akupunktur mod Myggestik

Pris 300,00 kr (30 min)

Undgå at blive myggenes yndling. Behandlingen er incl. 1 gratis opfølgning indenfor 4 uger efter første behandling.

 

 

 

Der afregnes med mobilepay, bankoverførsel eller kontant efter hver behandling.

 

Klinikken indberetter direkte til  Sygeforsikringen "danmark"  

 

Skjold Akupunktur  -  CVR:  37133434  -  Boulevarden 13, 8300 Odder  - tlf: +45 30 20 14 13