Privatlivspolitik

 

Dine oplysninger behandles fortroligt

GDPR og dine data

GDPR - Persondataforordningen fra 25. maj 2018, sikrer dig lovmæssigt krav på sikker opbevaring af dine data i alle danske virksomheder.

Hos Skjold Akupunktur anvender jeg et sikkert datasystem, godkendt til opbevaring af persondata og med løbende sikring af korrekt håndtering. Journalføringspligt og tavshedspligt har været en naturlig del af min hverdag siden 1999, da jeg har en baggrund som Ergoterapeut og er forpligtet til at fortsætte med denne sikkerhed i Skjold Akupunktur. Når du kommer til behandling i klinikken, godkender du automatisk at dine data må registreres i klinikkens sikre datasystem, da det er en forudsætning for behandling og tilskudsregistrering.
Kun data der er relevant for behandlingerne journalføres og iflg. lovkrav opbevares dine data i 5 år. Du har altid ret til at se din journal, da det er dine data, og du har altid ret til at få dine oplysninger slettet før de 5 år, hvis du ønsker det.
Har du spørgsmål ifht. håndteringen af dine persondata er du velkommen til at kontakte mig på mail: info@skjoldakupunktur.dk


TILMELD NYHEDSBREV

Få inspiration til dine drømme og nye perspektiver på, hvad du kan og tør og vil i dit liv.

    Booking & Priser