Mere end 20 års erfaring som behandler fra Ergoterapeut til RAB godkendt AkupunktørHos Skjold Akupunktur...

...møder du Joan Skjold, ejer af og behandler i klinikken. Med en sundhedsfaglig baggrund som Ergoterapeut siden 1999, har jeg igennem mere end 20 år trænet, guidet og vejledt mennesker til at genfinde fodfæste og balancen i livet igen efter operationer, ulykker, hjerneskader og længere sygdomsforløb.

Kroppens og hjernens forandringsvillighed og genetiske kodning til selvhelbredelse har altid fascineret mig. Som Ergoterapeut har jeg set mange livstrætte og smerteprægede mennesker finde sig selv igen og finde en meningsfuld hverdag igen.

Lidt om mig

Som ung havde jeg en drøm om at lære akupunkturens verden at kende, men valgte "den sikre vej" i fht. uddannelse og jeg er dybt taknemmelig for den menneskelige og faglige viden jeg har fået igennem ergoterapien. Det er et fantastisk fag, hvor man netop lærer om sammenhængen imellem krop, psyke, nervesystem, livets og hverdagens meningsfuldhed. Faget har givet mig forståelsen af en holistisk tilgang til mennesket i et sundhedsfagligt perspektiv.

100%
NATURLIG
IKKE
GIFTIG

I min barndom i 70´erne var min far en stor inspirator i fht at hjælpe sin krop.

Han var en hårdtarbejdende tømrer og havde indimellem smerter i ryggen, hofterne og nakken. Han drak brændenælde te dengang Medova The var på sit højeste, han afprøvede vacum behandlinger og urteomslag mod smerter og interesserede sig overfladisk for zoneterapi. Jeg lyttede altid med de største ører, når han fortalte om alt det han gjorde for at få det bedre. Denne fascination for hvordan man hjælper sig selv med smerter har jeg taget med mig igennem mit liv. Idag er brændenælde the ikke så usædvanlig og det er alternative behandlingsmetoder heller ikke. Hver anden dansker foretrækker akupunktur som smertebehandling og jeg har selv fået hjælp til allergi, hårdnakkede bihulebetændelser, frosssen skulder og muskel- og ledsmerter med akupunktur.

Jeg har siden 2015 uddannet mig til Rab. Reg. Master Akupunktør, Auriculoterapeut og Posturolog.

Den dér drøm om at vide og lære mere om akupunkturens verden levede videre, selvom jeg var glad for ergoterapien og i 2015 tog jeg springet og begyndte på studierne... Idag virker springet ubetydeligt lille, men det var stort dengang for mig og jeg blev totalt grebet af filosofien, behandlingsmetoderne og mulighederne. Min rejse i akupunkturens verden fortsætter den dag idag, for sådan er det når man finder sit rette element...
Som Rab. Reg. akupunktør sættes der krav til mig som behandler ifht. uddannelsesniveauet indenfor akupunktur, anatomi, psykologi og fysiologi. Derudover sættes der også krav til journalføring, datahåndtering, førstehjælp og efteruddannelse. Det vil sige, at Rab.- godkendelsen er din sikkerhed for høj faglighed og giver dig mulighed for at få tilskud til dine behandlinger via Sygeforsikringen "danmark" eller sundhedsforsikringer.

Booking & Priser