Behandlinger

DIN KROP


ER KLOGERE


END DU TROR


Behandlinger i klinikken


KLINIKKEN ER INDRETTET I HYGGELIGE PRIVATE OMGIVELSER I HAVNEBYEN HOU - TÆT PÅ VAND, STRAND OG SKOV. GIV DIG SELV MULIGHEDEN FOR AT NYDE NATUREN FØR ELLER EFTER BEHANDLINGEN.


Alle behandlinger tilrettelægges individuelt hver gang.

Kroppen arbejder konstant på at hele og opbygge din krop - særligt når du sover, derfor ændrer kroppens ubalancer i takt med behandlingerne. Du kan forestille dig at det er ligesom at skrælle lag af et løg, gradvist går behandlingerne dybere og tager fat i årsagen til ubalancerne. Og det er lige præcis det akupunktur er fantastisk til...

Årsagsbehandling uden bivirkninger!

 

Behandlingerne foregår i mit hjem, i rolige og hyggelige omgivelser. Det giver en skøn pause for stress & jag og hverdagens tempo.

Der er sat god tid af til hver behandling, så der er tid til analyse af krop og  symptomer, evealuering siden sidst samt tid til spørgsmål og rådgivning. Behandlingerne varer mellem 45-60 min, alt efter om du kommer til din første behandling eller har behov for et længerevarende forløb. 

 

 

Akupunktur har ingen aldersbegrænsning - både børn, voksne og ældre kan have glæde af akupunkturbehandling. Ofte reagerer børn hurtigere på behandlingerne, da deres nervesystem er ungt og kroppens naturlige helingsproces dermed går hurtigere.

Book tid online


 

Du er velkommen til at booke tid online her

Hvis du har brug for en snak om hvorvidt akupunktur kan afhjælpe dig og dine symptomer er du altid velkommen til en uforpligtende samtale.

 

Kontakt mig på tlf. 30201413 eller på mail info@skjoldakupunktur.dk

 

 

 

Skjold Akupunktur´s samarbejdspartnere 


 

I forbindelse med akupunktur behandling for synet, samarbejder klinikken med Skjold Optik, hvor autoriserede optometrister udfører synsundersøgelser før behandlingsopstart og igen efter 2 mdr. Læs mere om synsbehandlingerne her.

 

Derudover samarbejder klinikken med følgende lokalforeninger: 

Gigtskolen Odder

Oplev Hou 

Diabetesforeningens lokalforening Odder-Samsø

 

Odder Akupunktur, Akupunkturgården Haldrup, Akupunktur Samsø

 

Skjold Akupunktur  -  CVR:  37133434  -  Lærkevej 30, 8300 Odder  - tlf: 3020 1413