Det siger mine klienter om mig:

Klienternes egne ord om deres oplevelse af behandlingen hos Skjold Akupunktur. Dine ord er guld værd! Tusind tak! .... Har du lyst til at sende feedback på din behandling, kan du gøre det her.


Lene skriver... 

"Du skal vide at jeg glæder mig til du kan genåbne når det bliver muligt! Trænger SÅ meget til dine skønne behandlinger og komme i balance igen. Mine hedeture begynder at vende tilbage igen" (Lene)


Birgit skriver... 

" Du og dine nåle er bare SÅ savnet! Håber snart du kan åbne igen og fortsætte dit fantastiske arbejde. Håber vi ses 1. marts" (Birgit)


Mie skriver... 

" ØV bøv, dumme Corona! Jeg havde så god effekt af dine behandling for mine bækkensmerter og er nu kommet så langt i min graviditet at jeg er klar til fødselsmodning. Jeg krydser fingre for at du snart må åbne igen, Det er helt klar ikke sidste gang jeg tyer til akupunktur" (Mie)


Jeanette skriver... 

"Du får lige en sms fra mig i denne vanvittige tid. Jeg savner virkelig dig og din akupunktur, jeg kan virkelig mærke min krop trænger til connection og stabilisering. Glæder mig til du åbner igen!" (Jeanette)


Udtalelse i klinikken ... 

"Jeg havde ikke klaret mig igennem mit smertehelvede uden hjælp fra akupunktuen. Under behandlingerne føles det som at komme hjem igen, som at genfinde sig selv. Min krop ved allerede når den ligger på briksen at nu kan den være tryg - smerterne smelter væk under nålene" (Klient feb. 2020)


Cazandra skriver ...

Du får lige en update på min eksamensangst... Den var ikke helt væk, men jeg kunne trække vejret under hele eksamen og havde for første gang i mange år ikke et hjerte, der sad helt oppe i halsen. Det kan jeg ikke huske, at jeg nogensinde har oplevet. Jeg skal have arbejdet lidt mere med min eksamensangst, men det var simpelthen så fantastisk, at jeg havde overskuddet til at trække vejret og drikke noget vand undervejs i eksamen. Ja, det gik simpelthen så godt, at jeg på trods af skælvende stemme, forlod mit modul 6 med et 12-tal! 🥳 Tusinde tak for din hjælp, det gør virkelig noget godt for min krop. 😌 (sms, januar 2020)


Udtalelse i klinikken ...

Jeg har lige anbefalet dig til en veninde. Hun vil have så godt af at komme ned til dig og få behandling. Hun har været igennem så meget og trænger til hjælp. Man føler sig bare fuldstændig tryg når man går ind af din dør, uanset hvor dårligt man har det. Jeg glæder mig til hver gang jeg skal behandles - det er som at komme hjem i sig selv igen. (udtalelse i klinikken, oktober 2019)


Henrik skriver...

Tak for behandlingen! Du ramte de helt rigtige steder. (sms, september 2019)


Ditte skriver...

Tak for god behandling af min ryg, nu er det lang tid siden jeg har haft brug for at komme til kiropraktoren. (sms, januar 2019)


Petra skriver...

Efter få gange har jeg har efterhånden kun få (korte) hedeture i løbet af døgnet. Stort set ingen længere om natten :-) Det er jo super og jeg er yderst glad og tilfreds med resultatet. Tusind tak for din hjælp. Jeg henvender mig igen, hvis det skulle blive nødvendigt. (mail, januar 2019)


Louise skriver...

Åhh Joan, så gjorde du det bare igen! Efter 2 mdr med minimal søvn, som bare blev værre og værre.. efter en masse forsøg med medicin osv, kom jeg endelig i tanke om din skønne akupunktur! HURRAAA, masser af søvn siden i lørdags!! 😃👏🏻 Super fantastisk Joan, du gør virkelig en forskel! 😍🙏🏻👍 (facebook , april 2017)


Joan skriver ...

"Tak for dine gode behandlinger for AMD. Det har givet det resultat, at AMD´en er gået i sig selv. Tak og giver dig top anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️" (facebook, dec. 2018)


Kirsten skriver...

" Joan er et fantastisk varmt menneske, som ser sin klient, som et helt menneske og arbejder ud fra det og ikke kun ud fra hvor man har ondt " (facebook, dec. 2018)


Lisbeth skriver ...

"Joan kan i den grad anbefales. Dygtig, rolig, tillidsvækkende og empatisk." (facebook, nov. 2018)


Saleha skriver...

"Joan er virkelig dygtig og kan sit kram. Derudover er hendes personlighed også fantastisk. Jeg har brugt Joan nogle gange til mig selv og min datter. Vi er begge begejstrede. Kan kun anbefale Joan!" (facebook, mar. 2017)


Pernille skriver...

"Med en baby på 5 måneder, der kun sov et par timer ad gangen i løbet af natten, stod op kl 4 og sov 20 min powernaps er par gange i løbet af dagen, så var vi ved at være godt brugte. Men et enkelt besøg af Joan, resulterede i en helt anden dreng. Der blev sat et par magneter på ham og han har siden sovet helt fantastisk. Nu sover han fra 20-23, får en flaske, sover videre til kl 5, får en flaske og står op kl 8. Han sover formiddagslur på 2 timer, eftermiddagslur på 3 timer og en ekstra lur på en time og så ellers i seng igen kl 20. Han er blevet mere rolig og vi er sluppet for de kæmpe skrigeture. Vi bruger ikke længere en time på at få ham til at sove 20 min og han er blevet den gladeste dreng at være sammen med, kan simpelthen ikke takke Joan nok!" (facebook, feb. 2017)


Bente skriver...

"Virkelig engageret, professionel og vellykket behandling" (facebook, nov. 2016)

Medlem af
DANSK AKUPUNTUR UNION

Joan Skjold er sundhedsfaglig uddannet og RAB godkendt akupunktør. Du kan derfor få tilskud til dine behandlinger fra Sygeforsikringen "danmark" og de fleste forsikringsselskaber. Kontakt selv dit forsikringsselskab, din sundhedsforsikring eller din arbejdsplads og hør om dine muligheder for tilskud derigennem. Medbring forsikringspapirerne til din første konsultation i klinikken.


UDVALGTE KOMPETENCER

Se nogle af de behandlinger jeg kan tilbyde dig.


TILMELD NYHEDSBREV

Få inspiration til dine drømme og nye perspektiver på, hvad du kan og tør og vil i dit liv.

    Booking & Priser